Λίστα Γάμου στο COSMOS

Λίστα Γάμου στο COSMOS

Το κατάστημα COSMOS μπορεί να κάνει τη προετοιμασία για τη νέα σας ζωή πιο ξεκούραστη και ταυτόχρονα πιο όμορφη. Με τη Λίστα Γάμου (ανοιχτή ή κλειστή) μπορείτε να επιλέξετε τα έπιπλα και διακοσμητικά που επιθυμείτε για το σπίτι σας με τη βοήθεια του ειδικευμένου προσωπικού του καταστήματος έτσι ώστε οι φίλοι σας και οι συγγενείς σας να μπορούν να συμμετέχουν ουσιαστικά στη δημιουργία του σπιτιού που ονειρεύεστε.

Πως επωφελείστε σε ανοικτή λίστα γάμου:

Ανοίγουμε καρτέλα Λίστας Γάμου στο κατάστημα → Ενημερώνετε τους καλεσμένους σας για τη λίστα γάμου στο COSMOS→ Οι καλεσμένοι σας καταθέτουν είτε μετρητά είτε μέσω πιστωτικής κάρτας χρήματα στη Λίστα Γάμου για αγορά δωροεπιταγής → οι καλεσμένοι επιλέγουν είτε να σας δώσουν οι ίδιοι την δωροεπιταγή είτε να την αφήσουν στο κατάστημα και να σας τη παραδώσουμε εμείς. → Επιλέγετε με την άνεσή σας τα έπιπλα και διακοσμητικά που επιθυμείτε ανάλογα με το ποσό που έχετε συγκεντρώσει.

Πως επωφελείστε σε κλειστή λίστα γάμου:

Ανοίγουμε καρτέλα Λίστας Γάμου στο κατάστημα → Επιλέγετε συγκεκριμένα έπιπλα ή/και διακοσμητικά που σας αρέσουν → Ενημερώνετε τους καλεσμένους σας για τη λίστα γάμου στο COSMOS→ Οι καλεσμένοι σας καταθέτουν είτε μετρητά είτε μέσω πιστωτικής κάρτας χρήματα στη Λίστα Γάμου για αγορά των δώρων (ή δωροεπιταγής εάν δεν θέλουν να αποφασίσουν) → οι καλεσμένοι επιλέγουν είτε να σας δώσουν οι ίδιοι το δώρο (ή/και δωροεπιταγή) είτε να την αφήσουν στο κατάστημα και να σας τη παραδώσουμε εμείς. → Μετά το γάμο σας παραδίδουμε τα πράγματα που έχετε επιλέξει. Εάν το σπίτι σας δεν είναι έτοιμο μπορούμε να σας τα κρατήσουμε 2 μήνες.

Επισκεφτείτε το κατάστημα COSMOS ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2410 670970 και ενημερωθείτε για τη Λίστα Γάμου και πως μπορείτε να ωφεληθείτε.

Η λίστα προς το παρόν δουλεύει μόνο με επίσκεψη στο κατάστημα. Σύντομα θα μπορέσουμε να εξυπηρετούμε τα ζευγάρια με λίστα γάμου μέσω e-shop.

Share this post