Cosmos : Ο ιδανικός προορισμός για το σπίτι

Cosmos : Ο ιδανικός προορισμός για το σπίτι

“Στο πιο ενημερωμένο κατάστημα επίπλων και διακόσμησης στη Θεσσαλία , το σύγχρονο design , η ποιότητα και η εξυπηρέτηση , συνθέτουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών. Αντιπροσωπεύοντας τις μεγαλύτερες εταιρείες επίπλων , όπως BoConcept , Entos , GNG , Pacific , Neway και Calligaris δημιουργήσαμε μια έκθεση 3.000 τ.μ. για κάθε χώρο του σπιτιού.

Είτε ετοιμάζετε το νέο σας σπίτι είτε βρίσκεστε σε διαδικασία ανακαίνισης , οι προσφορές μας που αγγίζουν το 70% σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, δίνουν την ευκαιρίας για ποιοτικές αγορές σε εξαιρετικές τιμές. Υπέροχα διακοσμητικά, χαλιά αλλά και λευκά είδη συμπληρώνουν την διακόσμηση του σπιτιού και αποτελούν μια εξαιρετική πρόταση για δώρα.

Η υπηρεσία δωρεάν σχεδιασμού από το εξειδικευμένο μας προσωπικό εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από πλευράς αισθητικής και λειτουργικότητας είτε πρόκειται για το σπίτι σας είτε για τον επαγγελματικό χώρο. Κάθε κομμάτι της έκθεσης έχει στηθεί με τρόπο ώστε να παρουσιάζει διαφορετικά διακοσμητικά στυλ , για τη δημιουργία ενός ζεστού και μοντέρνου σπιτιού. Στο COSMOS πιστεύουμε ότι όλοι μπορούμε να ζούμε άνετα όταν μας περιβάλλουν αντικείμενα που μας αρέσουν. Τα έπιπλα μας είναι “έξυπνα” αλλά και όμορφα δίνοντας έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, στα υλικά , στους μηχανισμούς , στους χρωματικούς συνδυασμούς. ”

Άρθρο από το περιοδικό Θεσσαλικές ΕΠΙΛΟΓΕΣ – Αύγουστος 2019.

 

Share this post