Δωρεάν ραντεβού με τους διακοσμητές μας

Δωρεάν ραντεβού με τους διακοσμητές μας

Χρειάζεστε ανανέωση; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε ένα σπίτι που θα ταιριάζει στο lifestyle και την προσωπικότητά σας. Οι Interior Designers μας θα σας βοηθήσουν σε κάθε project σας, είτε είναι μικρό είτε μεγάλο. Εξερευνήστε εδώ την υπηρεσία εσωτερικής διακόσμησης που διαθέτουμε και μιλήστε με έναν διακοσμητή σήμερα.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Φανταστείτε την αίσθηση ενός σπιτιού που έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στο lifestyle σας και να εκφράζει την προσωπικότητά σας. Τα πλεονεκτήματα είναι σαφή. Όταν συνδυάζετε ένα ευχάριστο χρωματικό σχήμα, άνετο και λειτουργικό χώρο, ιδανικό φωτισμό και έξυπνη αποθήκευση, αποκτάτε απολαυστικές εμπειρίες σπιτιού και πιο χαρούμενη ζωή.
Είναι μια επιθυμία που όλοι έχουμε. Αλλά η πολυάσχολη ζωή μας και η έλλειψη αυτοπεποίθησης, συχνά μας εμποδίζουν. Ευτυχώς, οι Interior Designers μας είναι έτοιμοι να βοηθήσουν στην επίτευξη ενός μόνο στόχου: να δημιουργήσετε μαζί τον χώρο των ονείρων σας.

YOUR EXTRAORDINARY HOME

Ζήστε μια ζωή τόσο μοναδική όσο μοναδικοί είστε εσείς. Η ζωή σας δεν είναι συνηθισμένη, γιατί, λοιπόν, να είναι το σπίτι σας. Γι’ αυτό μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος, τα χρώματα και τα υλικά σε σχεδόν κάθε έπιπλο. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να κάνετε το styling του σπιτιού σας με τον δικό σας τρόπο.
Προσαρμόζουμε πάντα τη διαδικασία στις απαιτήσεις και τις επιθυμίες σας. Παρακάτω θα βρείτε ένα παράδειγμα εξέλιξης της διαδικασίας.

ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Το πρώτο βήμα είναι μια συζήτηση στο κατάστημα, μέσω διαδικτύου ή στο σπίτι σας, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε τις προτιμήσεις σας, τις αρχικές σας ιδέες και τις απαιτήσεις του τρόπου ζωής σας.

ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Μαζί θα δημιουργήσουμε το δικό σας design. Μπορεί να αφορά τη βελτιστοποίηση ενός μόνο επίπλου, συμβουλές για την ενοποίηση διαφόρων στοιχείων ή ένα ολοκληρωμένο home design – από εσάς εξαρτάται.

ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Το σχέδιό σας θα αντιστοιχεί στον προϋπολογισμό και τον τρόπο ζωής σας, ενώ ταυτόχρονα θα αντικατοπτρίζει τη μοναδικότητα της προσωπικότητάς σας. Όταν είστε 100% ικανοποιημένοι, τότε το υλοποιούμε, με όσο μεγάλη ή μικρή βοήθεια χρειάζεστε.

Για να συζητήσουμε ποια είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς, επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού εντελώς δωρεάν. Τηλεφωνήστε τώρα στο 2410 670 970

 

Share this post