BoConcept- Ένα statement piece κάνει τη διαφορά

BoConcept- Ένα statement piece κάνει τη διαφορά

Είτε πρόκειται για ένα κάπως αδιάφορο υπνοδωμάτιο είτε για ένα καθιστικό χωρίς εστιακό σημείο, ένα statement έπιπλο είναι ο εύκολος τρόπος για να μετατρέψετε άμεσα οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας. Τα statement pieces δεν αποσπούν απλώς πολλά κομπλιμέντα· αντικατοπτρίζουν με τον ιδανικότερο τρόπο την προσωπικότητά σας μέσα από το décor σας.
Έχετε ένα δωμάτιο που χρειάζεται λίγη ανανέωση; Συνεχίστε να διαβάζετε για τα 3 απλά βήματα στην επιλογή του ιδανικού statement επίπλου για το σπίτι σας.
Οι ημέρες που είχαμε άβολους καναπέδες επειδή ήταν “trendy” έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Ζούμε σε μια εποχή όπου η λειτουργικότητα και το στυλ συνήθως συνυπάρχουν, και το ίδιο ισχύει για τα statement pieces. Γι’ αυτό, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να διασφαλίσετε ότι το statement piece σας έχει στυλ και είναι λειτουργικό; Ταιριάξτε το με το lifestyle σας. Εδώ σας παρουσιάζουμε μερικές ιδέες για να ξεκινήσετε.

Συλλογή BoConcept

Ο ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΟΣ:
Επιλέξτε μία ποιοτική lounger σε έντονο χρώμα. Είναι ιδανικές για καθιστικά, υπνοδωμάτια ή ακόμα και για να γεμίσουν μια άδεια γωνία ώστε να δημιουργηθεί ένας χώρος για διάβασμα.

Ο ΛΑΤΡΗΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΕΙΡΩΝ:
Αναζητήστε έναν άνετο καναπέ όπου μπορείτε να χαλαρώσετε. Αναδείξτε τον με διακοσμητικά μαξιλάρια και ένα ριχτάρι και κάντε τον ακόμα πιο φιλόξενο.

Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ:
Αν σας αρέσει να έχετε καλεσμένους, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να ανανεώσετε τον χώρο σας με ένα άνετο τραπέζι τραπεζαρίας με επεκτάσεις. Ένα αντίστοιχο σερβίτσιο είναι προαιρετικό, αλλά συνιστάται ιδιαίτερα.

ΤΟ ΧΡΩΜΑ
Τα ουδέτερα είναι γενικά ασφαλή χρώματα για έπιπλα επειδή δημιουργούν τον τέλειο καμβά για παιχνίδι με έντονα χρώματα και μοτίβα μέσα από το décor, το χρώμα των τοίχων και τα διακοσμητικά. Ωστόσο, όταν θέλετε ένα έπιπλο να γίνει το κέντρο της προσοχής, μια έντονη απόχρωση μπορεί να είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεται.
Βαθείς τόνοι όπως το σμαραγδί πράσινο, το μπορντό, το μελιτζανί και το σκούρο μπλε, δίνουν μια αίσθηση πλούτου και πολυτέλειας, ενώ οι φρέσκοι ανοιξιάτικοι τόνοι, όπως τα παστέλ, το ροζ και το κίτρινο, αποπνέουν μια φρέσκια ζωντάνια. Θέλετε ένα χρώμα με σαγηνευτική αίσθηση; Επιλέξτε ένα έντονο κόκκινο ή ένα σκούρο πορτοκαλί.
Ωστόσο, αν δεν σας αρέσουν οι έντονες αποχρώσεις, δεν είστε υποχρεωμένοι να τις χρησιμοποιήσετε. Τα ουδέτερα μπορούν να είναι εξίσου εντυπωσιακά, αναδεικνύοντας τη μορφή και το σχέδιο του επίπλου. Επίσης, τα ουδέτερα χρώματα και τα φινιρίσματα μπορούν και αυτά να χαρίσουν διαχρονικότητα στα έπιπλα.

VINTAGE
Η διακόσμηση ενός σπιτιού με προσωπικές πινελιές είναι κάτι παραπάνω από το στυλ που μπορεί να προσφέρει η οποιαδήποτε τάση. Αυτή η προσέγγιση έχει επίσης πολύ μεγαλύτερη διάρκεια. Ένας εύκολος τρόπος εφαρμογής αυτής της μεθόδου σε statement έπιπλα είναι να εξετάσετε τι έχετε ήδη και να το βελτιώσετε.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ
Είτε πρόκειται για ένα τραπέζι σαλονιού που έφτιαξε ο παππούς σας είτε για ένα κεφαλάρι που το έχετε μια ζωή, ένα φρέσκο φινίρισμα ή μια έντονη απόχρωση μπορεί να είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεται για να τραβήξει την προσοχή. Τα παλιά έπιπλα έχουν αναντικατάστατη συναισθηματική αξία και η ανανέωσή τους είναι μια περιβαλλοντικά φιλική προσέγγιση στα statement έπιπλα

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ
Ένας εύκολος τρόπος για να μετατρέψετε ένα συνηθισμένο έπιπλο σε εστιακό σημείο είναι τα διακοσμητικά. Για να το κάνετε πιο προσωπικό, μπορείτε να προσθέσετε φωτογραφίες, οικογενειακά κειμήλια σε κορνίζες ή χειροποίητα έργα τέχνης. Για παράδειγμα, μπορεί να λατρεύετε τα ταξίδια. Ο vintage μπουφές σας μπορεί να μην είναι από μόνος του ένα statement piece, αλλά η ανάδειξή του με μερικά εντυπωσιακά σουβενίρ ή η δημιουργία ενός gallery wall με θέμα τα ταξίδια ακριβώς από πάνω του μπορεί να κάνουν θαύματα.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ
Απευθυνθείτε σε επαγγελματίες. Είτε πρόκειται για αλλαγή ταπετσαρίας είτε για φινίρισμα, μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα έπιπλο που σας χαρακτηρίζει απόλυτα. Δεν έχετε ένα παλιό έπιπλο για ανανέωση; Σκεφτείτε το ενδεχόμενο ενός καινούργιου επίπλου ειδικής κατασκευής. Τα έπιπλα ειδικής κατασκευής σχεδιάζονται βάσει του στυλ και των αναγκών σας, και σας παρέχουν ένα μοναδικό αντικείμενο που σίγουρα τραβάει την προσοχή.

Ανακαλύψτε το δικό σας statement κομμάτι μέσα από την υπέροχη συλλογή της BoConcept

Share this post