Υπνοδωμάτιο: Tο δικό σας σκηνικό χαλάρωσης

Υπνοδωμάτιο: Tο δικό σας σκηνικό χαλάρωσης

Φανταστείτε ένα κυριακάτικο πρωινό, χωρίς βιασύνη, βυθισμένοι σε μια ήρεμη ατμόσφαιρα χαλάρωσης. Ακούγεται καλό; Να πώς μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας άδυτο.

Απαλά χρώματα

Πριν επιλέξετε έπιπλα ή αξεσουάρ για το υπνοδωμάτιό σας, επιλέξτε τα χρώματα που σας ταιριάζουν. Απαλά γκρι, σκούρα μπλε, σπασμένα λευκά και παστέλ είναι γνωστά καταπραϋντικά χρώματα, κατάλληλα για αναπόληση και απόλυτη χαλάρωση. Καθώς πρόκειται για έναν χώρο ανάπαυσης για το σώμα, το μυαλό και την ψυχή σας, δώστε στα μάτια σας τη δυνατότητα να χαλαρώσουν επιλέγοντας μόνο δύο ή τρεις χρωματικούς συνδυασμούς σε ένα ουδέτερο φόντο. Ένα παράδειγμα είναι οι απαλοί λευκοί Συμπεριλάβετε στη διακόσμηση άνετα ριχτάρια ή μαξιλάρια για να προσθέσετε υφή, χρώμα ή μια δόση πολυτέλειας και επιλέξτε ένα εντυπωσιακό σχέδιο για κομοδίνα.

Συλλογή BoConcept

Ατμοσφαιρικός φωτισμός

Για ήρεμα πρωινά, το φως του ήλιου και μια θέα προς το ύπαιθρο σας βοηθούν να συνδεθείτε, τόσο εσείς όσο και το υπνοδωμάτιό σας, με τη φύση. Αξιοποιήστε το φυσικό φως τονίζοντας τα παράθυρα με γωνιές για διάβασμα, ή τοποθετώντας ένα γραφείο ή μια καρέκλα σε ένα σημείο απ’ όπου θα απολαμβάνετε τη θέα. Τη νύχτα, ο απαλός, ζεστός φωτισμός σας μεταφέρει σε μια κατάσταση χαλάρωσης και ευδαιμονίας.

Επιδαπέδια και επιτραπέζια φωτιστικά ρίχνουν φως από διάφορες γωνίες, δημιουργώντας αντιθέσεις, μυστήριο και ζεστασιά. Φυσικά, τα κεριά είναι πάντα κατάλληλα για τον φωτισμό του ησυχαστηρίου σας. Μια προσωπική πινελιά αποτελεί επίσης στοιχείο που φέρνει ευτυχία, ξυπνώντας αναμνήσεις ή αποπνέοντας μια καλλιτεχνική έκφραση. Δημιουργήστε απλές, λιτές εκθέσεις με κορνίζες φωτογραφιών, θησαυρούς από τα ταξίδια σας, βιβλία ή γλυπτά.

Συλλογή BoConcept

Εναλλακτικά, ένα βάζο με τα αγαπημένα σας λουλούδια μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεται, στο κομοδίνο ή το περβάζι του παραθύρου. Αν έχετε ξύλινο πάτωμα, ένα πλούσιο χαλί προσθέτει αμέσως ζεστασιά, χρώμα και υφή. Καθώς κοιτάζετε το δωμάτιο, αναρωτηθείτε πώς θα μπορούσατε να διατηρήσετε τον χώρο απλό και ειρηνικό ενώ προσθέτετε άνεση και ζεστασιά. Οτιδήποτε ξυπνάει μέσα σας γαλήνη, οικειότητα και ικανοποίηση ανήκει στο ησυχαστήριό σας.

Συλλογή BoConcept
Συλλογή BoConcept

Share this post