Δανέζικο design με την υπογραφή της BoConcept

Δανέζικο design με την υπογραφή της BoConcept

Αποκλειστικά στο κατάστημα Cosmos. Η εταιρεία BoConcept γεννήθηκε στη Δανία το 1952, και σήμερα είναι ένα καταξιωμένο brand λιανικής στο lifestyle. Σχεδιάζει και παράγει μια σειρά από σύγχρονα έπιπλα, αξεσουάρ και φωτιστικά σε Δανέζικο design για το καθιστικό, την τραπεζαρία, το υπνοδωμάτιο, το home-office και τους εξωτερικούς χώρους.

Στο κατάστημα επίπλων Cosmos προσφέρουμε τα πάντα σε μοντέρνο design, από designer καναπέδες και πολυθρόνες μέχρι πρακτικές επιτοίχιες συνθέσεις και λειτουργικά έπιπλα TV. Βοηθούμε επίσης τους πελάτες μας να δημιουργήσουν το σπίτι που τους αντιπροσωπεύει, με την ολοκληρωμένη που παρέχουμε στο σπίτι ή στο κατάστημα. Οι interior designers μας συνδυάζουν ιδέες διακόσμησης, διακοσμητικά σπιτιού και πολλά ακόμα για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό στυλ για το σπίτι σας. Οι έμπειροι σύμβουλοί μας εσωτερικής διακόσμησης μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα Σκανδιναβικό ύφος στην τραπεζαρία με μπουφέδες Σκανδιναβικού στυλ, κομψά τραπέζια τραπεζαρίας και καρέκλες τραπεζαρίας – ή μια ξενοδοχειακή νότα στο καθιστικό σας με καναπέδες, πολυθρόνες με λειτουργία ανάκλισης και ανάκλινδρα σε δέρμα, βελούδο ή το ύφασμα που προτιμάτε. Οι εξαιρετικά καταρτισμένοι interior designers είναι διαθέσιμοι σε όλα τα καταστήματα επίπλων μας, όπου θα σας προσφέρουν τις συμβουλές τους στο κατάστημα ή στο σπίτι σας, θα ακούσουν τις ανάγκες σας και θα προτείνουν διάφορες λύσεις που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το σπίτι που ονειρεύεστε.

Συλλογή BoConcept

Επισκεφτείτε μας στο κατάστημα Cosmos όπου μπορείτε να δείτε τη μεγάλη συλλογή επίπλων με πολυλειτουργικό design που διαθέτουμε και να πάρετε επαγγελματικές συμβουλές για το modern living και το interior design. Τα καταστήματα επίπλων επιδεικνύουν τη συλλογή Σκανδιναβικών επίπλων που διαθέτουμε και σας προσφέρουν έμπνευση με το πιο πρόσφατο Σκανδιναβικό στυλ και design.

Το προσωπικό του καταστήματος και οι interior designers σάς βοηθούν να βρείτε το τέλειο στυλ που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας και στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Πίσω από κάθε designer έπιπλο που βλέπετε, κρύβεται μια ολόκληρη σειρά από αφανείς δυνατότητες. Τα έπιπλά μας μπορούν να προσαρμοστούν επακριβώς στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, ενώ παράλληλα διατίθενται σε μια μεγάλη ποικιλία από όμορφα χρώματα και υλικά που ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους, προσφέροντας μια αρμονική εμφάνιση στο σπίτι σας. Δέρμα ανιλίνης, τσόχα, βελούδο, δρυς, καρυδιά, χρώμιο και ατσάλι – Συνδυάζουμε υλικά και επιφάνειες σε όμορφες, εξατομικευμένες συνθέσεις που τονίζουν τα σχέδια των Δανών σχεδιαστών και των παγκοσμίου φήμης διεθνών σχεδιαστών για να δημιουργήσουμε μοναδικές, προσωπικές εκφράσεις του design.

Share this post