Λίστα Γάμου COSMOS: Καλορίζικο το νέο σας σπίτι! 

Λίστα Γάμου COSMOS: Καλορίζικο το νέο σας σπίτι! 

Το κατάστημα COSMOS μπορεί να κάνει την προετοιμασία για τη νέα σας ζωή πιο ξεκούραστη και ταυτόχρονα πιο όμορφη. Με τη Λίστα Γάμου μπορείτε να επιλέξετε τα έπιπλα και διακοσμητικά που επιθυμείτε για το σπίτι σας με τη βοήθεια του ειδικευμένου προσωπικού του καταστήματος έτσι ώστε οι φίλοι σας και οι συγγενείς σας να μπορούν να συμμετέχουν ουσιαστικά στη δημιουργία του σπιτιού που ονειρεύεστε.

Πως επωφελείστε:

Ανοίγουμε καρτέλα Λίστας Γάμου στο κατάστημα → Ενημερώνετε τους καλεσμένους σας για τη λίστα γάμου στο COSMOS→ Οι καλεσμένοι σας καταθέτουν τα ποσά που επιθυμούν (είτε μετρητά, είτε μέσω πιστωτικής κάρτας) στη Λίστα Γάμου. →Τα χρήματα συγκεντρώνονται και παραδίδονται σε εσάς με τη μορφή δωροεπιταγής και στη συνέχεια επιλέγετε με την άνεσή σας τα έπιπλα και διακοσμητικά που επιθυμείτε ανάλογα με το ποσό που έχετε συγκεντρώσει.

Μετά το γάμο σας παραδίδουμε τα πράγματα που έχετε επιλέξει ενώ σε περίπτωση που το σπίτι σας δεν είναι ακόμη έτοιμο μπορούμε να σας τα κρατήσουμε μέχρι δύο μήνες.

Επισκεφτείτε το κατάστημα COSMOS ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2410 670970 και ενημερωθείτε για τη Λίστα Γάμου και πως μπορείτε να ωφεληθείτε.

 

Share this post