Οι τάσεις του 2022

Οι τάσεις του 2022

Ο σκανδιναβικός τρόπος έκφρασης χαρίζει μια ζεστή και φυσική νότα σε ένα σχέδιο ή σε έναν χώρο. Τα χρώματα που έχουν επιλεγεί για τους λάτρεις της σκανδιναβικής σχεδίασης αντικαθιστούν την παραδοσιακή σκανδιναβική βάση που αποτελείται από λευκούς και υπόλευκους τόνους με πιο ζεστές και κρεμώδεις αποχρώσεις. Διαβάστε παρακάτω τις προτάσεις της BoConcept για το 2022.

 

ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ

Υπάρχει λόγος που τόσοι πολλοί άνθρωποι, σε ολόκληρο τον κόσμο, επιθυμούν να μια αυθεντική σκανδιναβική αισθητική για τον χώρο τους. Από τα διακριτικά χρώματα μέχρι τα μινιμαλιστικά σχέδια, ένας μοντέρνος σκανδιναβικός εσωτερικός χώρος είναι ταυτόχρονα χαλαρωτικός και ζεστός, αλλά και μεγαλοπρεπής και εντυπωσιακός. Αυτή η βασική χρωματική παλέτα θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια αυθεντική σκανδιναβική βάση, στην οποία μπορείτε να προσθέσετε πινελιές του προσωπικού σας στυλ. Συνδυάζεται επίσης τέλεια με ξανθιά δρυ, με κεραμικά στοιχεία στο χρώμα της πέτρας και με πινελιές από τσιμέντο.

Σκεφτείτε αυτήν τη χρωματική παλέτα σαν μια βαθιά εκπνοή. Σαν ένα ηλιοβασίλεμα στα μέσα του καλοκαιριού. Σαν μια σκιερή αμμουδιά. Σαν ένα chai latte. Σαν ένα κεραμικό φτιαγμένο με δεξιοτεχνία στο χέρι. Όλα όσα σχετίζονται με αυτήν την χρωματική παλέτα έχουν σχεδιαστεί για να χαλαρώνουν και να ηρεμούν.

Αυτή η χρωματική παλέτα είναι μια ερωτική επιστολή στις μεγαλουπόλεις του κόσμου, με τους βαθιούς, κορεσμένους γήινους τόνους της και τις διακριτικές καφέ, μπλε και μαύρες αποχρώσεις της.

WARM NEUTRALS

Χαθείτε στο πιο θερμό άκρο της παλέτας, όπου πινελιές από κρεμώδες μπεζ και νότες καραμέλας σας προσκαλούν να καθίσετε αναπαυτικά και να απολαύσετε τη ζεστασιά.

SOOTHING GREYS

Αφήστε την ημέρα να σβήσει με αποχρώσεις του γκρι. Αυτή είναι η χρωματική παλέτα που σας προσκαλεί να μπείτε σε έναν χώρο και να αφήσετε τον κόσμο πίσω σας κλείνοντας την πόρτα.

HARVEST YELLOWS

Αυτές οι αποχρώσεις συνδυάζονται ιδανικά με την παλέτα Nuanced neutrals και μπορείτε να τις εμπιστευτείτε για να προσθέσετε μια κομψή πινελιά ζεστασιάς στη συνολική χρωματική παλέτα που έχετε διαμορφώσει.

Πολύ απλά, το σπίτι μας δεν ήταν ποτέ πιο σημαντικό για εμάς. Δεν είναι πλέον μόνο ένας χώρος διαβίωσης, αλλά και χώρος εργασίας και προπόνησης, ένας χώρος στον οποίο μεγαλώνουν οικογένειες και φιλοξενούνται φίλοι. Ποτέ δεν περιμέναμε περισσότερα από το σπίτι μας, καθώς συνεχίζουμε να προσαρμοζόμαστε σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο. Παρακάτω θα βρείτε τις τελευταίες τάσεις στην εσωτερική διακόσμηση: τις κινήσεις που βλέπουμε να διαμορφώνουν την εξέλιξη του χώρου που ονομάζουμε σπίτι μας.

NUANCED NEUTRALS

Δημιουργήστε μια ουδέτερη βάση με αυτές τις ανάλαφρες, απαλές αποχρώσεις.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

Αποχρώσεις με εγγενώς χαλαρωτικές ιδιότητες. Αυτές οι αποχρώσεις του πράσινου θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο σε όλες τις χρωματικές παλέτες, από το έντονο πράσινο, έως τους απαλούς, αλλά και τους πιο γειωμένους τόνους. Υποστηρίζουμε τη λαχτάρα μας για τη φύση.

 

Share this post