Minimal έπιπλα για το καθιστικό

bo concept berne sofa

Minimal έπιπλα για το καθιστικό

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε έρθει αντιμέτωποι με τη συνεχή αλλαγή των τάσεων στην εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού και σίγουρα είναι ωραίο να μπορούμε να ανανεώνουμε τακτικά τον χώρο μας, αλλά ταυτόχρονα και εξαιρετικά δαπανηρό. Ωστόσο με μικρές προσθήκες και αλλαγές μπορούμε να πετύχουμε ένα αποτέλεσμα που να συμβαδίζει τόσο με τη μόδα, όσο και τις ανάγκες μας.

Minimal επίπλα

Ο Urban μινιμαλισμός δημιουργεί το απόλυτο ευρύχωρο & φωτεινό διαμέρισμα, με χαμηλά έπιπλα σε λιτές γραμμές.

Για να το πετύχετε: Χρησιμοποιήστε πολλά φυτά εσωτερικού χώρου, εστιάστε σε φυσικά υλικά, αφήστε τον χώρο να αναπνεύσει, προτιμώντας κλειστές λύσεις αποθήκευσης, παίξτε με συνθέσεις από βάζα και καθρέφτες σε ιδιαίτερα σχήματα, χρησιμοποιήστε διακοσμητικά μαξιλάρια & ριχτάρια.

Η άνεση στο καθιστικό ξεκινάει από έναν μεγάλο καναπέ και συνεχίζει με τις πολυθρόνες που τον συνοδεύουν. Τα έπιπλα που συνδυάζουν σκούρο μέταλλο με ξύλο, μπορούν δώσουν είτε vintage, είτε industrial ατμόσφαιρα, ανάλογα με τη συνολική διακόσμηση του χώρου.

Για να κάνετε τον χώρο πιο φωτεινό επιλέξτε έπιπλα με γυάλινες επιφάνειες που αντανακλούν το φως και προσθέτουν λάμψη. Διάλεξε minimal φωτιστικά και μακριές κουρτίνες για να δώσουν ύψος στον χώρο.

Ανακάλυψτες δεκάδες προτάσεις επίπλωσης στην έκθεση του COSMOS.

 

Share this post