H Urban Nature Culture Amsterdam στο Cosmos

Urban Nature Culture Amsterdam

H Urban Nature Culture Amsterdam στο Cosmos

Με μια νέα υπέροχη συνεργασία το COSMOS φέρνει στη Λάρισα και στη Θεσσαλία τη μοναδική συλλογή διακοσμητικών της Urban Nature Culture Amsterdam και μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε τη μινιμαλιστική σαγήνη του Ολλανδικού design. Η  Urban Nature Culture Amsterdam αποτελεί δημιούργημα της επιχειρηματία Anne Marie Hermans και η φιλοσοφία της βασίζεται στην παραγωγή προϊόντων με βιώσιμο τρόπο και πρώτες ύλες φιλικές προς το περιβάλλον.

Από την ηλικία των 19 ετών, η Anne Marie Hermans ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, βρίσκοντας ομορφιά και θησαυρούς σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Πάντα εμπνευσμένη από εφευρετικά μυαλά, τα ταξίδια της την οδηγούν  στο να βρίσκει νέα προϊόντα, κρυμμένα πετράδια και δημιουργικούς ανθρώπους, που την εμπνέουν για νέες συλλογές που έρχονται. Η επιμέλεια αρχαίων τεχνικών και τέχνης, σε αρμονία με τη φύση, είναι ένας από τους σημαντικότερους στόχους στη ζωή της. Γι’ αυτό ακριβώς ξεκίνησε τη δική της μάρκα Urban Nature Culture.

Η φιλοσοφία της Urban Nature Culture Amsterdam

Ένας από τους λόγους για τους οποίους το Urban Nature Culture Amsterdam ζωντανεύει, είναι επειδή η Anne πιστεύει ότι η φροντίδα για το μέλλον του κόσμου μας, της φύσης και των κατοίκων της, μπορεί να επιτευχθεί μόνο κοιτάζοντας τον εαυτό μας. Η αλλαγή βρίσκεται μέσα μας. Η UNC είναι μια επωνυμία για το σπίτι και τον τρόπο ζωής που την προκαλεί διαρκώς – αναρωτιέται πώς να προσθέσει καλύτερη αξία στον πλανήτη μας και στους κατοίκους του, εμάς τους ανθρώπους.

Βήμα προς βήμα, βρίσκουμε περισσότερους τρόπους παραγωγής προϊόντων με βιώσιμο τρόπο. Όχι μόνο πληρώνοντας δίκαιους μισθούς στους ταλαντούχους τεχνίτες ή τους έντιμους εμπόρους και εταιρείες που παρέχουν εξαιρετικά προϊόντα για τα σπίτια μας, αλλά και χρησιμοποιώντας νέες και φιλικές προς τον πλανήτη πηγές ή δευτερεύουσες αντί για νέες πρώτες ύλες. Είναι υποχρέωσή μας να επενδύσουμε στο μέλλον και να είμαστε διαφανείς σχετικά με τον τρόπο που παράγουμε τα προϊόντα μας.

Με αυτόν τον τρόπο, ξυπνάμε κάθε πρωί με τις καλύτερες προθέσεις – να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον και τον κόσμο μας, να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο κάθε μέρα. Urban Nature Culture Amsterdam, για την αγάπη του κόσμου μας.

Share this post