Berne: Μήπως είναι αυτός ο καναπές που πάντα ψάχνατε για το σαλόνι σας;

BERNE BOCONCEPT

Berne: Μήπως είναι αυτός ο καναπές που πάντα ψάχνατε για το σαλόνι σας;

Ανακαλύψτε τα διαχρονικά και εκλεκτά έπιπλα δανέζικου σχεδιασμού και βρείτε το τέλειο κομμάτι για το σπίτι σας. Στρέφουμε τους προβολείς σε μια επιμελημένη συλλογή από τα δημοφιλέστερα σχέδια μας για το καθιστικό, την τραπεζαρία και έπιπλα γραφείου.

 

 

Ο ΚΑΝΑΠΕΣ BERNE
Ελαφρύς, κομψός και φιλόξενος, ο καναπές Berne έχει να κάνει με τη μοντέρνα απλότητα. Σχεδιασμένος από τον Henrik Pedersen, αυτός ο σύγχρονος καναπές φτιάχνεται από καθορισμένα σχήματα και απαλές καμπύλες. Δεν υπάρχουν αιχμηρές γωνίες και τα μπράτσα, τα καθίσματα και η πλάτη είναι απαλά στρογγυλεμένα, εξασφαλίζοντας μια φιλόξενη εμφάνιση από κάθε γωνία. Προσφέροντας άνεση όλη την ημέρα με ψηλή, όρθια πλάτη και σταθερά βαθιά καθίσματα, ο καναπές Berne είναι φτιαγμένος σε ξύλινο σκελετό και φινιρισμένος με σωληνοειδή, μαύρα ματ μεταλλικά πόδια για εκλεπτυσμένη, αιωρούμενη έκφραση. Προσαρμόσιμος με πάνω από 120 διαφορετικά υφάσματα και υλικά, μπορεί να μεταμορφώσει τον χώρο σας σε ένα μέρος από όπου, δεν θα θέλετε ποτέ να φύγετε.

 

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΙΝΙΜΑΛΙΣΜΟΥ
Υποστηριζόμενος από ξύλινο σκελετό και λεπτά μεταλλικά πόδια σε σχήμα σωλήνα, ο καναπές Berne είναι ένα μινιμαλιστικό σχέδιο με ελαφριά, αιωρούμενη έκφραση.

ΚΟΜΨΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Ο καναπές Berne είναι φινιρισμένος με λεπτομέρειες βελονιάς στο κάθισμα και την πλάτη, που όχι μόνο προσθέτει χαρακτήρα αλλά και συμβάλει στο να μην ζαρώνει στο ύφασμα.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΛΑΤΗΣ
Σχεδιασμένος με όρθια τοποθέτηση και μεγαλύτερο βάθος καθίσματος, ο καναπές Berne παρέχει καλύτερη στήριξη της πλάτης για άνεση όλη μέρα.

 

 

καναπές berne έπιπλα Λάρισα

 

 

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Με το μοντέρνο, μίνιμαλ σχεδιασμό του, ο καναπές Berne της Boconcept αναδεικνύει κάθε χώρο. Γιατί να μην παίξετε με το ύφασμα για να πετύχετε την επιθυμητή εμφάνιση στο σαλόνι σας; Τα πλούσια και σκούρα χρώματα μπορούν να δημιουργήσουν μια πιο δραματική εμφάνιση ενώ οι πιο απαλές παστέλ αποχρώσεις μπορούν να έχουν χαλαρωτικό αποτέλεσμα. Τέλος τα έντονα χρώματα τείνουν να δημιουργούν χώρους με έντονη ενέργεια.

Share this post