Γνωρίστε την Urban Nature Culture στο Cosmos

Γνωρίστε την Urban Nature Culture στο Cosmos

Η Urban Nature Culture (UNC) είναι μια ολλανδική εταιρεία που ιδρύθηκε από την Anne Marie Hermans και έχει έδρα στο Άμστερνταμ. Η εταιρεία επικεντρώνεται στην παραγωγή και διάθεση προϊόντων lifestyle και οικιακού εξοπλισμού, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη βιωσιμότητα και τον φιλικό προς το περιβάλλον σχεδιασμό.
Η φιλοσοφία της Urban Nature Culture βασίζεται στην ανακάλυψη και χρήση παραδοσιακών τεχνικών από διάφορες γωνιές του κόσμου. Στόχος της είναι να συνδυάζει την παράδοση με τη σύγχρονη αισθητική, δημιουργώντας προϊόντα που προσθέτουν αξία στον πλανήτη και τους ανθρώπους του. Η εταιρεία προσπαθεί να παράγει με βιώσιμο τρόπο, χρησιμοποιώντας φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και δίκαιες εργασιακές πρακτικές​ (Urban Nature Culture)​​ (Urban Nature Culture)​.
 
Η συλλογή της UNC περιλαμβάνει είδη διακόσμησης, φωτιστικά, είδη τραπεζαρίας και κουζίνας, υφάσματα και έπιπλα. Κάθε προϊόν είναι σχεδιασμένο με προσοχή στη λεπτομέρεια και την ποιότητα, ώστε να προσφέρει τόσο λειτουργικότητα όσο και αισθητική αρτιότητα. Η Urban Nature Culture είναι ιδιαίτερα γνωστή για τη χρήση ανακυκλωμένων υλικών και τη δέσμευσή της για διαφάνεια και υπευθυνότητα στην παραγωγή.

Share this post