Σχετικά με εμάς

cosmos επιπλα διακοσμηση λαρισα

COSMOS Οικιακοί Εξοπλισμοί Α.Ε.

To Cosmos Shop είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας COSMOS Οικιακοί Εξοπλισμοί Α.Ε., οι εγκαταστάσεις του οποίου βρίσκονται στην Περιφερειακή Οδό Λαρίσης – Τρικάλων, σε μία έκταση 3.500 τετραγωνικών μέτρων.

Ιστορικό

Η εταιρία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1999, αντιπροσωπεύοντας επώνυμους οίκους οικιακού εξοπλισμού και προσφέροντας ολοκληρωμένες προτάσεις επίπλωσης και διακόσμησης που χαρακτηρίζονται από:

  • Υψηλή ποιότητα και τέλειο φινίρισμα
  • Σχεδιασμό και στυλ που ξεχωρίζει
  • Μοναδικά Υλικά

Το 2002 και μετά από μακρόχρονη έρευνα των αγορών του εξωτερικού, η εταιρία ξεκίνησε εισαγωγές προϊόντων που ξεχωρίζουν για την αισθητική και την ποιότητά τους και λάνσαρε στην Ελληνική αγορά τις σειρές NEWAY και Pacific Living.

Το όραμά μας

Η εταιρία δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα και με τη δημιουργία του νέου της ηλεκτρονικού καταστήματος στοχεύει στο να φέρει τα προϊόντα της κοντά σε κάθε άτομο που θέλει να διαμορφώσει χώρους με αισθητική που ξεχωρίζει.

Ο χώρος του σπιτιού σας, είναι ο κόσμος σας !

Για τον κόσμο αυτό ταξιδεύουμε, ερευνούμε, μελετούμε και επιλέγουμε τις καλύτερες συλλογές επώνυμων οίκων, για να έχετε τη δυνατότητα να συνθέσετε βάσει των δικών σας προτιμήσεων και αναγκών, λύσεις που σας καλύπτουν ολοκληρωμένα.

Εξερευνήστε το COSMOS Shop & βρείτε αυτό που σας ταιριάζει!

3.500 τ.μ. εκθεσιακός χώρος

περισσότερα από 3.000 προϊόντα

Ολοκληρωμένες προτάσεις επίπλωσης και διακόσμησης

500+ ικανοποιημένοι πελάτες

Λύσεις που καλύπτουν ολοκληρωμένα κάθε ανάγκη

COSMOS
δώστε ζωή τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας